RSS Slovensky Česky English Deutsch Magyar

Aktuális kínáljuk ingatlan iroda található a portálon AReality.sk. Szerviz Moja Realitka hoz AReality.sk - a legnagyobb ajánlatot az ingatlan Szlovákiában.

Rólunk

Ingatlan AMAXADES REALITY kínál teljes körű és professzionális szolgáltatást megfogalmazásában vétel, bérlet és adományozási szerződések, szakértői vélemények, bizonyítványok, energiát és támogatást foglalkozó jelzálog. Természetesen cégünk az, hogy ügyfeleink teljes körű ingyenes jogi szolgáltatást, valamint a kommunikációt a Földügyi. Annak érdekében, hogy kölcsönös elégedettség arra összpontosítunk, hogy diszkrét, korrekt és megbízható megközelítés, hogy ügyfeleink, valamint a hangsúlyt a szakértelem minden munkatársunk. A csapat dolgozik a területen képzett, nyelveket ellenőrzött és folyamatosan fejlődik. Részt vesz a képzések és szemináriumok célja a kommunikáció az ügyfelekkel és az üzleti készségek fejlesztése az ingatlan területén.

 

Itt vagyunk az Ön számára kínálunk Önnek:

 • ingyenes tanácsadás ingatlan eladás, bérbeadás

 • közvetítés az eladás, bérbeadás és ingatlanvásárlás mindenféle

 • saját belső adatbázis-vevők és az ingatlan bérbe

 • egy áttekintést ingatlan csalás és védelmet kínál az ingatlan értékesítése, és győződjön meg róla, hogy nem lehet megtéveszteni,

 • ingyenes gondoskodik jelzálog lehetőség a békéért

 • Adjon egy másolatot a vázlatok, levelek, bizonyítványok tulajdonosi és energia

 • szakmai és részletes bemutatása az ingatlan a mi ingatlan barátaim és a nyomtatott sajtóban,

 • biztosítja a tulajdonjog átruházására a jogi garancia

 • Felkészülés a vásárlás, adományozás, és bérleti szerződések,

 • adott esetben gyors és nyereséges értékesítése az ingatlan fontolják meg ezt a tulajdonságot vásárolni Öntől,

 • Cégünk jellemzi a személyes megközelítés munkatársaink az ügyfeleknek, a megbízhatóság, diszkréció és felelősség,

 • kérésre adunk ki visszaigazolást a piaci értéke a tulajdon

 • az Ön kezelheti a tulajdonságokat - lakó-és kereskedelmi épületek és helyiségek

 • végrehajtja építési és restaurálási munka a házak, lakások, és az egész épület és tárgyak

 • eladni a kész építési projektek a házak EUROLINE SLOVAKIA a lehetőségét, hogy az építkezés, a házat vásárolt a gombot, vagy az ügyfél igényeinek.

 

Mi az Ön professzionális üzleti partnerek az első helyen tesszük legnagyobb hangsúlyt a megbízható, kényelmes és professzionális megközelítés, hogy mi hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabb, leggyorsabb és legjobb megoldás. Ma már sikeresen megvalósított több száz üzleti tranzakciók, akár magánszemély, valamint a vállalkozásokat és a nemzetközi vállalatok.

 

Mi szakemberek

Minden ingatlan tanácsadó (ingatlanirodák) Ingatlanközvetítői AMAXADES REALITY sikeresen elvégzett egy akkreditált az Oktatási Minisztérium, a Szlovák Köztársaság "Real estate - ingatlankereskedelem", és minden megoldás ingatlan-tanácsadó kapott bizonyítványt az oktatás országos érvényessége "tanúsítvány - Ingatlan tanácsadó", és Az engedéllyel a szlovák ingatlan-tanácsadó Ingatlan Akadémia. Célunk, hogy az Ön számára egyedülálló szolgáltatás magas szakmai és szakmai szintet a legújabb marketing és értékesítési erőforrásokat.

 

Mi segítünk Önnek!

Keres ingatlant bérelni vagy vásárolni, vagy eladni vagy bérbe az ingatlan van szüksége, és ez nem számít, ki segítsen ezzel a problémával?

 

Ne habozzon, hogy jól megy a mi ingatlanügynökség AMAXADES REALITY  

Mi képzett és gyakorlott szakember segítsen, ha megvásárlása, eladása vagy bérbeadása ingatlan sokfélék. Célunk, hogy a szolgáltatásnyújtás ingatlan szakmában csak a jelöltek és az ügyfelek, akik igényt tartanak a szolgáltatások bizalommal forduljon hozzánk. Mi az Ön professzionális üzleti partnerek az első helyen tesszük legnagyobb hangsúlyt a megbízható, kényelmes és professzionális megközelítés, hogy mi hogy ügyfeleinknek a leghatékonyabb, leggyorsabb és legjobb megoldás. Mi inkább a konzervatív megközelítés a teljes üzleti tranzakció biztosítása érdekében a legbiztonságosabb vagyonátruházási minden fél számára. A célunk, ingatlanügynök AMAXADES REALITY az étlapon, így számos üzleti ajánlatokat és különböző ajánlatokat, amiről tudjuk, és teljesen befizetett, és hol a felelős, a minőségi és professzionális munkát. Kínálunk Önnek tapasztalata alakulása az ingatlanpiac, stabil alapot, széles választékot és a választékot. Ahhoz, hogy ügyfeleink tudjuk szervezni a szabad verseny jelzáloghitel a banki szektorban működik a szlovák piacon. Nyugodtan hívjon minket.

 

Kapcsolat

Ha információt rólunk és a társadalom vették, javasoljuk, hogy személyesen elénk. Mi lesz irodánkban személyesen üdvözölni, vagy hívjon minket és mi jön a mi közvetlen járatok otthonában. Ez a legjobb módja annak, hogy kommunikálni, valamint a legjobb módja a sikeres eladás, bérbeadás, vagy vásárolni kívánt ingatlan.

 

Üdvözlettel

Ing. Jan Malusingatlan tanácsadó

Telefon:   +421 911 201 211;   +421 911 400 211

E-mail:   amaxades.reality@gmail.com

AMAXADES s.r.o., real estate agency

seat: Pivovarská 7,  94901 NITRA,  SLOVAKIA

office: Coboriho 9,  94901 NITRA,  SLOVAKIA

www.amaxadesreality.sk

www.amaxades-reality.sk

www.realestatenitra.com

www.immobiliennitra.de

Na veľkosti realitnej kancelárie nezáleží, tie menšie sú často lepšie a odbornejšie

Dobrý realitný maklér by vám mal vždy vedieť poradiť, mal by vedieť o ponúkanej nehnuteľnosti čo najviac a upozorniť vás na prípadné problémy. Nemusí totižto vždy platiť, že veľká realitka je lepšia – jej makléri sú často neskúsení a tlačení k vysokým výkonom. Budú preto tlačiť aj na vás. Dobrý maklér môže byť aj z malej realitky - už preto, že si buduje svoje vlastné meno a v oveľa väčšej miere mu záleži na spokojnosti svojich klientov, pretože od ních očakáva odporúčania pre rozširovanie svojej klientely.